Lammetjes Adoptie

Drentse Heideschapen en Schoonbeeker Heidenschapen behoren tot de zeldzame huisdieren die met uitsterven worden bedreigd. Door gericht te fokken, volgens de eisen van de fokkersvereniging, streven we ernaar om de oorspronkelijke eigenschappen van deze schapensoorten te behouden en het aantal dieren in nederland te laten groeien.

Wilt u ons daarin steunen dan kan dat.

In de lammerperiode bestaat er de mogelijkheid om een lammetje financieel te adopteren voor de duur van 1 jaar. De kosten voor dit adopteren bedragen 20,- EURO per lam. Als u wilt kunt u het lammetje zelf komen uitzoeken op de lammetjesdag en eventueel een naam geven. Na betaling krijgt u een "adoptiecertificaat" dat bestaat uit een placemat met foto van uw lam. Dit kunt u, na bericht van ons, komen afhalen. Indien u de placemat per post wilt ontvangen dan komen er helaas 7,- EURO verzendkosten bij (A3, geplastificeerd). U kunt er ook voor kiezen om geen placemat te ontvangen maar alleen een digitale versie van het certificaat (per email).

Nieuw dit jaar (2006)!

We experimenteren dit jaar met digitale fotoalbums per individueel geadopteerd lam. Dit album kunt u via internet bekijken. Hierin vindt u foto's van het lammetje die we maakten sinds de geboorte. Na adoptie krijgt u hiervoor persoonlijk toegang.

Wanneer u een lammetje adopteerd komt u in het adoptieouderbestand. U krijgt dan aan het eind van het jaar een uitnodiging voor de volgende lammetjesdag.

U kunt ons bereiken via email: info@schaapskudde-eerde.nl Zie ook onze contact pagina

Voorbeeld certificaat uit 2006
De placemat van "Mickey " uit 2006